Wie ben ik


Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Tineke van den Oord en ik ben gecertificeerd paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij de Beroepen Associatie Therapeut en Consument (BATC).

Al vele jaren ben ik gefascineerd door de mogelijkheden die het werken met energie geeft op het gebied van ontspanning, genezing en persoonlijke groei.

Ik heb mijn therapeutische opleiding gevolgd bij Nederlof centrum voor healing, reiki en persoonlijke ontwikkeling, en voor het medische gedeelte bij het CIVAS. Verder heb ik verschillende massage-opleidingen gevolgd en ben ik Reiki-master (Tera Mai Reiki).

Tijdens mijn behandelingen wordt u uitgenodigd om spanningen los te laten en te voelen wat er is. Een moment waarin gedachten tot stilstand komen en u mag zijn wie u werkelijk bent. Met mijn behandelingen wil ik zorgzame aandacht geven. Aandacht die raakt!

Ik geloof in de heelheid van een mens; heelheid van lichaam en geest. Ieder mens heeft naast lichte kanten ook schaduwkanten. Spanningen kunnen ontstaan doordat je uit balans bent of schaduwkanten er niet mogen zijn.

Door het vergroten van bewustzijn wordt het zelf-genezend vermogen van ieder mens gestimuleerd. Als behandelaar kan ik dit proces versnellen, maar echte heelwording komt van binnenuit. Met mijn behandelingen hoop ik dat anderen écht thuiskomen bij zichzelf.

Heelhuis Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-16831652 | © Chair-man.nl webdesign